Kjærland-Mannsvatn-Haugland!

Eg har ikkje vore på nokon fjelltur til fots sidan turen til foten av Ulvanåso. Den var ikkje særleg lang, men bratt nok til å ta knekken på eit kne. Sidan har eg berre gått korte trimturar i eit forsøk på å få orden på det. Men på tirsdag var det perfekt turver – og eg klarte ikkje halda meg lenger. «No får eg testa det på ein lengre tur – så får det berre gå som det går». Så då tok eg ut på…

…rundturen Kjærland-Mannsvatn-Haugland 🙂

IMG_0716

Fyrst møtte eg på han her som gjorde seg så morsk han kunne, utan at det beit på A.Enæs 😉

IMG_0721

Ho her var litt meir venleg 🙂

IMG_0722

IMG_0723

IMG_0725

IMG_0726

Uskedalen i tåkedotten. Ser surt og trist ut, men dette er altså perfekt turver.

IMG_0735

IMG_0736

IMG_0741

Velkomstkomité ved Mannsvatn.

IMG_0745

IMG_0746

IMG_0749

IMG_0750

IMG_0752

IMG_0754

IMG_0755

Har kome meg over fjellet og starta nedstiginga.

IMG_0756

IMG_0757

Kom meg ned, og så var det berre å spasera ned til Kjærland, setja seg i bilen og køyra heim. Dette er ein fin rundtur, men det er ganske vått over fjellet, så ha på godt skotøy om ikkje du vil bli kliss blaut.

Best av alt denne dagen var at kneet haldt heilt fint og plaga meg ikkje i det heile 🙂 På den andre sida – der forsvann den unnskyldninga for å sitja i sofaen med Netflix og Viaplay….

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.