Sommarleg vinter :-)

For nokre strålande dagar vi har for tida! Med raude tal på temperaturmålaren og ei stor gul sol på himmelen er det berre til å koma seg ut å nyta. Pålavegen opp til Mannsvatnet stod på min plan i går. Den skulle eg jo aller helst tatt med ski på beina…

….men då hadde eg nok raskt fått større problem enn is i rubben….

Ikkje så mykje som minna om vinter i går…

…og denne varma godt 🙂

Jakka forsvann tidleg og eg måtte rett og slett dra opp armane på den tynne ullgensaren. Og sjølv om eg lengtar etter snø i fjellet og laaaaaange, fine skiturar i strålande sol, så må eg vedgå at sommar i februar heller ikkje er så verst 😉 Eg tok meg i å gå å kikka i vegkanten om det var nokon andre kryp som hadde krøpe ut av bolet sitt og – det må jo vera fleire enn eg som er litt forvirra om dagen 😉

26.januar 2019…

23.februar 2019

Sommar møter vinter 🙂

Litt snø igjen på siste vegstubb opp på fjellet.

Kor mange ville tippa at dette biletet er tatt på Hauglandsfjellet i midten av februar??

Dette var ein fin, fyrste tur til Mannsvatnet i 2019 🙂 No trur eg vel at vi framleis kjem til å få litt meir vinter i år, men inntil vidare er det berre å nyta desse flotte dagane 🙂

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.