Operasjon blåbærlikør 2016!

Eg har jo skrøte uhemma av blåbærlikøren eg laga i fjor, så eg har jo ikkje hatt anna valg enn å prøva meg på ny i år..

No har eg kanskje ikkje vore lika ivrig og konsentrert i år….

img_3011

……eg har berre hatt to glas med bær på sprit. Det var tross alt måte på kor mykje blåbær eg gadd plukka i regnveret i sommar..

Og eg må vel vedgå at eg har meir eller mindre har gløymt ut at eg har hatt desse glasa ståande i kjellaren. Dermed er dei blitt ståande i 2,5 månader i stadenfor 3-4 veker. Men det kan vel umogleg vera noko minus??

img_3010

Men i ettermiddag var det i allefall på tide å sila av bæra…

img_3012

…..Ah…ingenting å seia på fargen i allefall…

img_3013

…ja, ja, det vart no det det vart – eg får dela ut i små porsjonar 😉

No blir det spanande å sjå om eg er lika heldig dyktig som i fjor og får same suksess med årets båbærlikør. Strengt tatt skal den vel stå å godgjera seg i 3 månader, men det får vi no nett sjå på – jul er jul 😉

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.