Slipp fangene fri, det er vår!!

Det er ikkje så mykje etterspørsel etter nakenheit her på Bobla – uviss av kva grunn. Men i dag skin sola, alle hjerter fryder seg og eg har sluppe dei laus…Vårfølelsen har tatt overhånd i dag og rundt meg står alle naboane med ræva i veret og grev i jorda. Eg vart jo litt inspirert sjølv og så då eg kom attende i frå dagens handel stod det brått eit…

DSC_0895

…oliventre på trappa 🙂

Sidan det var så varmt å fint i sola tok eg til å kle av meg litt..

DSC_0885

… for å gjera ting eg ikkje vanlegvis driv med ute i april..

DSC_0887

DSC_0891

DSC_0892

DSC_0894

Ahhh – rett og slett litt dristig og våryr 😉

HA EIN FLOTT VÅRDAG I SOLA FOLKENS!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.