Morgonyoga!

Etter å ha gjort unna ei veke inne på kontoret for fyrste gang på 4 månader, var det flott å tilbringa kvelden og natta i den nye gapahuken ved Fjellandsbøvatnet 🙂Eg var spent på kor mykje eg kom til å frysa gjennom natta, men då eg vakna i ein varm sovepose utan ha frøse på så mykje som ein fingertupp, vart eg så hoppande glad at eg heiv meg på yogabylgja som er over oss no om dagen. Gjer merksam på at yogaøvelsane er laga heilt etter eiga hovud…

DSC_0628

DSC_0629

DSC_0630

DSC_0631

DSC_0632

DSC_0621

Tenk å vakna opp under open himmel til dette her – er det rart eg vart inspirert??

Håpar alle har hatt ei lika flott helg som meg – no er i allefall eg klar til å ta fatt på ei ny veka 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.