Anitas Påskekrimquiz 3!

I går var ikkje Påskekrimquizspørsmålet så altfor vanskeleg. Det ser ut som om dei fleste visste at Benedict Cumberbatch spelar Sherlock Holms i TV serien Sherlock. Eg høyrte på radioen i dag tidleg at han hadde hatt den rolla sidan 2010, og tenkte at då er det jammen godt gjort at eg ikkje har klart å sjå ein einaste episode….

Tar ein vekk «Påske» i frå Påskeegget, så står ein igjen med kun «egg», og då vart sjølvsagt svaret: Egg Benedict 🙂 Egg, bacon og toast, har eg googla meg fram til – eg har aldri hverken laga eller smakt det 🙂

Dagens Påskekrimquizspørsmål:

Kva Påskerelatert person vil eg fram til her??

Som vanleg vankar det kun heder og ære i premie 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.