Eg ELSKAR snø 🌞❄️

I gårsdagens innlegg surmumla eg om nattas snøfall og draumde om sommar og sol. Det varte ikkje så lenge…

For trur dåke ikkje eg brått hadde pakka både skia og meg sjølv i bilen?? Magnhild og hennar ski fekk eg plass til og – og før vi visste ordet av det…

… stod deltakarane nr. 70 og nr. 71 av årets Haukelirenn klar for gje seg laus på ein 5km etappe 🌞🎿

Pga. Covid-19 situasjonen kan ein i år gå Haukelirennet virtuelt. Altså via ein app som heiter RaceOne. Og det beste av alt – ein kan gå i etapper! Rennet er 32km og ein må vera ferdig innan 18.april. Det skal gå greit – i allefall betre enn den gongen i 2014 når vi måtte ta det som ein dagsetappe 🤣

http://naturbarnasblogg.blogspot.com/2014/04/haukelirennet-2014-ma-vi-vera-med-pa.html?m=0

Eg lurer enda på kva vi tenkte på den gangen – heilt utan skierfaring… Eg er ikkje noko skifantom no heller, men er sikker på at eg kan forbedra etappetida mi med timar… Det verste er at eg tenkjer at eg eingang må finna det ut…

Okkesom – tilbake til gårsdagen…

Det ser litt overskya ut her ved start, men det var vindstille, fin temperatur og vi var superklar for skitur 😀 Og då vi traff på min kollega, Ivar, vart han beordra til å stilla som fotograf 😉

Eg anar ikkje kortid eg sist hadde løypeski på beina, men kjente dei hadde smurning på – så eg kryssa fingrane for at eg kunne gå for den. Eg var utsleten i armane allereie då eg kom bort på stadion – og bort til dit er det jo flate løypa…

Eg måtte ta ei kjapp smørepause før fyrste oppoverbakke. Satsa på blått, og vart overrasska over kor godt det passa 😀 I allefall ei stund 😉

Det var nydelege forhold i Fjellhaugen i går!
Magnhild, med sine felleski, låg fyrst i løypa. Eg kom stavrande etter på ski som no vart meir og meir bakglatte..
Veret vart betre og betre…
… og kunne etterkvart ikkje bli betre 🌞🌞
Ei stund måtte vi berre stoppa og nyta sola 🌞
Dette bildet er arrangert 🤣 Mine ski var no så bakglatte at å prøva seg på å spenna i frå ville få meg til å gå skikkeleg på snørra…
… men eg smilte omkapp med sola likevel 🌞

Ja, for så godt var det å vera i sol og snø i går, at om eg hadde aldri så dårlege ski, så gjorde det ingenting 🌞 Eg peta meg på fram på eit eller anna vis (gjekk fint i nedoverbakkar) og tenkte kun på at eg hadde godt av å bruka både armar og bein.

Etter å ha gått løypa på 5km, var vi strålande nøgde med turen. No hadde vi tenkt å setja oss i ei snøfonn og nyta litt niste…

…. vi går for gull på alle tenkelege måtar 😉…

… men no skya det over igjen, og det kom ein kald vind 💨 Litt snø var det i lufta og. Så her hadde vi jammen tima turen bra 😀

Dermed vart ei kjapp nistepause bestånde av cola og ostepop m/sjokoladetrekk inntatt i bilen. Because we deserved it…

Nr. 70 var strålande nøgd med å faktisk ha gjennomført ein etappe av Haukelirennet på ski 😀 At ho ikkje har dekning på mobilen til fjells slik at ho fekk registrert etappen i appen, var ei lita strek i rekninga….

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.